Over Djarling HairExtensions

 

Djarling HairExtensions is in 1988 ontwikkeld door Jette Djarling en is marktleider met hoogwaardige haarextensies en de toepassing daarvan. Inmiddels zijn Djarling Hair Extensions een internationaal begrip. De hairweaves van Djarling bestaat uit 100% echt mensenhaar van de beste kwaliteit en doet denken aan het fijne Scandinavische haar.

Met Djarling Hair creëer je meer volume, en/of lengte in uw eigen haar door gebruik te maken van 100% natuurlijk haar, die beschikbaar zijn in 21 kleuren.

Met eenvoudige aanwijzingen voor het wassen en kammen, verlengt u de levensduur van de hairweaves en zult u  lang genieten van uw schitterende haar.

 

Om de 6 tot 8 weken komt u terug om alleen het Djarling Hair weer omhoog te laten zetten. Omdat het eigen haar is gegroeid worden opnieuw in het haar geplaatst. De behandeling is inclusief knippen en stylen.

 

"De Hairweaving van Djarling Hair is duurzaam,

niet zichtbaar en heel comfortabel."

De Hairweaving van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. Er wordt ingeschat hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd.

Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm of chemicaliën bij aan te pas.

 

 

Afhankelijk van het gewenste resultaat zullen er variërend van 1 tot 4 fijne vlechtjes worden gemaakt in het eigen haar,

waarna er met naald en draad het Djarling Hair in uw haar wordt bevestigen.

Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. U kunt het haar borstelen zoals u gewend bent. U kunt het wassen, föhnen en stylen, een staart maken en opsteken. Djarling Hair smelt door zijn techniek en kwaliteit mooi samen met uw eigen haar.

Djarling HairExtensions is een uitermate geschikte oplossing voor vrouwen met bijvoorbeeld fijn haar en/of andere haarproblemen. Ook zijn de Djariling HairExtensions populair bij tieners tot volwassen vrouwen, die een andere look willen aanmeten.

U kunt namelijk eenvoudig uw hun haar verlengen met de Djariling HairExtensions en een compleet andere look creëren.

U kiest voor Djarling Hair extensions

Bij de eerste behandeling koopt u het Djarling Hair. De extensions zijn er in 21 verschillende kleuren te verkrijgen. Er is dus altijd een kleur te vinden, die op natuurlijke wijze versmelt met uw eigen haarkleur. Dit komt mede door de structuur van het haar van de extensions, die overeenkomstig is met Scandinavische haar en dus ook het Hollandse haar.

 

Djarling Hair extensions kunt u minimaal 6 maanden tot 12 maanden hergebruiken.

Dit is afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging van de extensions.

"U kunt het haar borstelen zoals u gewend bent."